Monday 8 April 2013

"Cherry Blossom" Set - for Mom

Mama și-a dorit un colier și o brățară care să se asorteze cu un inel și o pereche de cercei cu cristale transparente în montură de argint. Pentru o ocazie specială, botezul fiului nostru :D. Și pentru că botezul va fi în luna mai, am încorporat niște cristale cu efect Aurora Borealis care m-au dus cu gândul la florile de cireș. Iată ce a ieșit.










Materiale: zale lucrate manual din sârmă cupru placată cu argint, inoxidabilă; brioletă acril tranparentă, cu efect Aurora Borealis; cristale fațetate transparente Firepolish Cehia; acril fațeatat cu efect Aurora Borealis; cristale fațetate transparente de 6 mm; închizători tip carabină placate cu argint.
Îmbinare: 2 în 2.
Diametru zale: 2 mm.
Lungime colier: medie

Materials: silver plated copper wire handmade jump rings; transparent acrylic  briolette with Aurora Borealis effect; transparent Czech Firepolish cut crystals;  6 mm transparent cut acrylic, with Aurora Borealis effect; 6 mm transparent cut crystals; silver plated lobster claw clasps.
Weave: 2 in 2.
Inner diameter of jump rings: 2 mm

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...