Friday 31 December 2010

Iarnă. Fulgi de nea, brazi şi îngeri

Crăciunul a trecut, dar iarna abia şi-a intrat în drepturi. Aşa că am încercat să o prind în câteva creaţii speciale pentru acest anotimp.

Set "Brad verde"
Îmbinare-bizantin. Zale de 4 mm din sârmă de 1,3 mm. Brazi din argint tibetan, mărgele de malachit de sinteză, închizători toogle placate cu argint şi tortiţe de cercei placate cu argint.









Set "Înger auriu"
Îmbinare-japonez modificat.
Zale de 4 şi 5 mm din sârmă de 1,3 mm. Îngeri argintii, discuri de agată grena faţetate, sfere transparente din  cristal de stâncă, închizătoare toogle placată cu aur pentru colier, închizătoare S lucrată manual pentru brăţară, tortiţe placate cu aur pentru cercei.





Set "Fulg de nea albastru"
Îmbinare - double infinity.
Zale de 4 şi 7 mm din sârmă de 1,3 şi 1,5 mm. Fulgi de nea din argint tibetan, cristale faţetate din sticlă, critale mici faţetate din sticlă, închizătoari cârlig lucrate manual, tortiţe placate cu argint pentru cercei.





Set "Fulg de nea verde"
Îmbinare - helm modificat şi japonez modificat. Zale de 8 şi 4 mm din sârmă de 1,3 şi 1,5 mm. Fulgi nea din argint tibetan, sfere de malachit de sinteză, închizători S lucrate manual, tortiţe placate cu aur.




Colier "Înger albastru"
Îmbinare - european 4 în 1. Zale de 5 şi 7 mm din sârmă de 1,3 mm. Înger argintiu, cristale faţetate din sticlă bleu şi albastru închis, închizătoare cârlig lucrată manual.






No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...