Monday 23 May 2011

Pandantive "Flori colorate"

O serie de pandantive în formă de floare în 2 tipuri de îmbinări şi mai multe combinaţii de culori montate pe şnur din piele. Se aşează frumos la baza gâtului şi au şi lanţ de prelungire. Hippie şi foarte purtabile pe căldura care se anunţă. Să vă fac cunoştinţă :))

Pandantiv Floare neagru-aurie - Vândut
Pandantiv în îmbinare helm din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu neagră şi aurie şi cips onix. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare mov - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare japonez 12 în 2 modificat, din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu argintie şi mov. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare somon
Pandantiv floare în îmbinare helm din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu somon şi aurie.Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare de cais - Vândut
Pandativ floare în îmbinare japonez 12 în 2, din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu somon şi verde. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare de măr - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare japonez 12 în 2 din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu argintie şi somon. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.


Pandantiv Floare albastră - Vândut

Pandantiv floare în îmbinare japonez 12 în 2 din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu argintie şi albastră. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.


Pandantiv Floare mov - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare helm din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu mov şi cips de opalit. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.


Pandantiv Floare fucsia - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare helm din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu magenta şi maro. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare de pământ - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare helm din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu neagră şi maro. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.


Pandantiv Floare brună - Vândut
Pandantiv floare în îmbinare japonez 12 în 2 din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu argintie şi maro. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Pandantiv Floare verde - Vândut

Pandantiv floare în îmbinare japonez 12 în 2 din zale lucrate manual din sârmă de aluminiu verde şi maro. Montat pe şnur din piele neagră de 2 mm grosime prevăzut cu carabină şi lanţ pentru prelungire.

Nu uitaţi: giveaway-ul vă aşteaptă!

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...