Saturday 26 May 2012

2 ani cu zale!

Salutare dragi vizitatori ai acestui blog!

Pe 16 mai 2012 blogul Trăistuța cu zale a împlinit 2 ani de activitate. Frumos, nu?! 
Mă bucur că am continuat încă un an și sper să ne întâlnim și anul viitoar la aceeași dată, sârbătorind 3 ani de activitate.



Cadoul primit cu această o cazie a fost un noi interviu în Revista Atelierul pe care îl puteți citi AICI. Nu a fost realizat special pentru această aniversare, dar s-a suprapus perfect. Mulțumiri încă o dată colectivului Atelierul pentru inițiativă!

Anul trecut pe vremea acesasta vă încântam cu un giveaway cu produse Trăistuța cu zale. Anul acesta m-am decis să renunț la el și să vă implic în ceva mai complex decât o simplă tragere la sorți.
Eu scot la bătaie produse personalizate Trăistuța cu zale, aceasta însemnând produse realizate la comandă pentru câștigători și/sau produse din magazinul Trăistuța cu zale.

Ce trebuie să faceți voi? Să comentați. Mult și pertinent! Îmi pare rău că nu primesc un feedback constant privind creațiile mele, așa că acest concurs va fi un imbold să vă faceți curaj și să scrieți câteva rânduri, acolo unde considerați că aveți de ce. 

Ce aștept? Comentarii la obiect, formulate corect și în legătură cu postarea aleasă de voi. Păreri despre tehnică sau materiale, inspirație sau mod de lucru, indiferent că este vorba despre bijuteriile lucrate de mine, sau cosmeticele homemade despre care scriu.

Unde puteți comenta? Orice postare vă este deschisă, fie ea mai veche sau mai nouă. 

Premierea:  Se va face la sfârșitul fiecărei luni. Voi trage la sorți o persoană care va câștiga un premiu din magazin, iar cel mai bun comentariu, ales de mine, va putea comanda o bijuterie personalizată (o pereche de cercei sau o brățară). 

Perioada de desfășurare: Concursul se va desfășura în fiecare lună până la finalul acestui an.

Acestea fiind spuse, poftiți la comentarii!



4 comments:

  1. La multi ani frumosi Traistutei:D!! Cu multe creatii minunate care sa adica bucurie.
    Si ca sa fiu in ton cu sarbatorirea acestor 2 ani frumosi am sa spun ca My little Byzantine este de o finete iesita din comun! Imbinarea este atat de perfectionist facuta incat ai putea jura ca totul e facut "dintr-o bucata" (ceea ce e intr-un fel adevarat, pentru ca zalele sunt realizate "dintr-o bucata" mare de sarma).
    Mult spor si multa inspiratie in continuare Ioana:)

    rux

    ReplyDelete
  2. Mulțumesc Rux! Să înțeleg că l-ai văzut și pipăit :))

    ReplyDelete
  3. Foarte buna idee, Ioana! Cred ca e cea mai buna metoda de a stimula feed-back-ul, sper sa mearga si sa te ajute sa faci minuni si mai mari. La Multi Ani si sa ne traiasca Traistuta!

    ReplyDelete
  4. Mulţumesc Vlad! Sper să funcţioneze şi cititorii mei, oricât de puţini ar fi, să îndrăzneasc să-şi spună părerile.

    ReplyDelete

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...