Monday 7 May 2012

Comandă personalizată de La Nedeia

Nedeia este cunoscută în lumea cosmeticelor homemade ca cea care nu spune nu unei provocări. Mai ales dacă este vorba despre o cremă, un scrub, un ser, sau orice altceva. Aceasta a fost motivul pentru care m-am decis să o contactez şi să o rog să-mi facă o cremă de faţă personalizată. Un mare ghiont mi-au dat şi texturile cremelor ei pe care le-am testat ca mostre venite cadou în urma unui concurs organizat de Clarra.
O dată ideea apărută şi transmisă Simonei s-a pornit mecanismul unei relaţii maniufacturier-client de invidiat. Eu mi-am spus toate doleanţele legate de tenul meu mixt, atins de ceva riduri fine datorate vârstei, dar şi de riduri de expresie de care aş cam vrea să scap (a se citi estompez) şi Simona mi-a povestit de ingrediente: ce să pună, cât să pună, ce parfum să fie, cât de mare să fie (recipientul de stocare adică) şi aşa mai departe. 
Rezultatul este acesta:



Deci, cine mai are o cremă de faţă ca nume ca al meu? :)) 
Ingredientele le găsiţi mai sus. Recipientul are 30 ml, pompiţa de dozare e foarte eficientă şi o prefer unei creme puse într-o cutie normală. Crema miroase discret a muşeţel, este foarte fină, aerată, intră imediat în piele şi e foarte economică. O cantitate mică ajunge pentru toată faţa. Ca şi efecte observate de la începutul folosirii, adică cam de o lună şi până acum: pielea e o ideea mai luminoasă, nu mai am probleme cu coşurile răzleţe, hidratarea se menţine toată ziua. Îmi place textura foarte mult şi nu-mi pare rău că am comandat-o în forma actuală. Dar, probabil că pe viitor voi mai adăuga diverse ingrediente. Un alt avantaj al cremelor personalizate :D.

Şi ca să fie surpriza completă, pe lângă crema Trăistuţa cu Zale am primit şi un balsam de buze cadou, Niger.

Niger este uşor colorat şi are particule de mică. E un produs pe care îmi doream să-l încerc, tocmai datorită faptului că adaugă un pic de culoare buzelor. Şi miroase a ciocolată!
Ingrediente: ceară de albine, ceară candellila, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale dulci, ulei de ricin, mică şi aromă de ciocolată.

Nedeia, mulţumesc încă odată pentru răbdare şi ne vedem când se termină crema!



No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...