Tuesday 10 July 2012

Review Naen Soap

Ultima comandă Naen Soap a venit acum 2 luni, doar că nu am avut timp să scriu despre ea. Produsele sunt deja testate, majoritatea deja consumate :)). Am comandat Săpunurile Argilă Bej, Argilă Albă şi Castravete Fresh şi deodorantul De-stinky-fy şi am primit cadou o mostră de cremă de faţă Crimson Dew şi un Balsam de buze Milla.






L-am încercat prima dată sub formă de mostră şi m-a convins să-l comand şi în varianta full-size. Este foarte cremos, are un miros uşor dulceag, spumează uşor, dar mai puţin decât un săpun natural normal. Datorită conţinutului de argilă este foarte eficient ca demachiant, eu aşa l-am şi folosit mai mult, şi foarte potrivit în episoadele de acnee rebelă. Nu usucă pielea şi este destul de spornic.




Primul lucru pe care l-am observat a fost că nu miroase a castravete mai deloc. Mai degrabă a mentă şi ceai verde, dar mirosul este oricum foarte plăcut şi revigorant. Este la fel de hidratant, spumează uşor şi este destul de economic. L-am folosit şi pe el la demachiere şi face faţă cu brio, nu usucă tenul deloc şi nici nu îl încarcă. Este foarte potrivit pe perioada verii datorită mirosului proaspăt.





Alt produs pe care l-am testat iniţial ca şi mostră, dar care m-a convins să îl cumpăr în variantă maxi. Este cel mai bun deodorant pe care l-am folosit până acum şi sigur va fi greu de detronat. La prima vedere pare mai dificil de utilizat decât un deodorant convenţional sub formă de stick, dar nu vă lăsaţi păcălite de acest aspect. Eu îl aplic normal, apoi masez axila uşor până produsul intră în piele. Ca orice deodorant natural nu împiedică transpiraţia, dar combate mirosurile foarte eficient. Nu pătează hainele, nu usucă pielea. L-am testat în ultima delegaţie şi a făcut faţă cu brio zilelor de efort intens de pe teren (terenul fiind muntele). Seara la duş o să observaţi că axila se simte uşor alunecoasă, ca şi cum aţi fi aplicat o cremă hidratantă. O  dovadă în plus că nu usucă pielea absolut deloc. Miroase plăcut şi proaspăt a salvie şi anason. Este foarte spornic şi economic, iar mirosul poate fi personalizat în funcţie de preferinţe.




L-am primit cadou şi l-am oferit mamei, deoarece eu mai am două în dotare. L-am încercat o dată şi vă pot spune că miroase foarte plăcut, hidratează intens şi parcă se topeşte pe buze, fără să lase urme inestetice sau să se strângă. Lasă un luciu natural şi sănătos, fiind incolor.



Este o cremă recomandată tenului acneic, cu rozacee, pe care am încercat să o folosesc în această lună. Problema este că are o consistenţă mai grasă, iar tenul meu este oricum destul de gras în zona T, mai ales vara. Miroase plăcut, este foarte spornică, dar o să intră în rutina mea zilnică abia în toamnă, când vremea va fi mai rece şi voi simţi nevoia unei hidratări mai intense.








No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

Cercei din zale argintate, onix, flori din sticlă Cehia și perle - Zâna Umbrelor - Vândut

Rezervat. Onix tăios, flori de noapte și alb de perlă. Fii Zâna Umbrelor! Cercei din zale argintate, inoxidabile, discuri d...